Българската стопанска камара и MyEducationClub ще срещат фриленсъри с успешни компании

Myeducationclub

 

 

Българската платформа за споделяне на знание MyEducationClub и Българската стопанска камара (БСК) организират втората среща за запознаване на успешни компании и фриленсъри. Събитието MEC's matchmaking for Freelancers Vol. 2. ще се проведе на 12 ноември от 15:00 до 17:00 ч. в сградата на БСК на ул. Алабин 16-20, София.

 

Организаторите канят всички независими специалисти, фрийлансъри и студенти, търсещи допълнителни възможности за реализация и трупане на опит, както и всички, които си търсят работа по проекти или в компания. Събитието е подходящо и за работодатели, които искат да сформират екип за свои проекти.

 

В рамките на събитието присъстващите ще имат възможност да открият бъдещия си работодател, допълнителен проект или партньори за съвместна работа. На срещата ще присъстват представители на различни икономически сегменти.

 

“Участието в подобни инициативи би могло да донесе многобройни ползи както за работодателите, така и за търсещите работа. Във време когато йерархичните корпоративни структури все по-често отстъпват място на децентрализирани мрежи от специалисти желанието ни е да подпомогнем този процес в България. Вярваме, че резултатът ще е позитивен както за фриленсърите, така и за бизнеса” - споделя Калоян Кирилов, основател на MyEducationClub.

 

Участието в събитието е безплатно, но се изисква  предварителна регистрация тук: https://forms.gle/esxdmYfxHRivmmkp7

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.