Предстоящи събития

Enterprise 

Календар с предстоящите събития на Enterprise за 2023г. можете да изтеглите от тук. или да разгледате всички ни събития от тук.

За събитията

От края на 2009 година сп.Enterprise предлага една платформа за успешна комуникация между малкия и среден бизнес и институциите, между бизнеса и чуждите инвеститори, между бизнеса и бизнеса.

Аудиторията на събитията под бранда на списание Enterprise се състои от собственици, изпълнителни директори, управляващи съдружници и мениджъри на водещите компании и малки и средни компании в България. Форумите и конференциите по ключови теми от различните бизнес индустрии са възможност за обмяна на идеи, стратегически опит, иновативни решения, както и за създаване на широк кръг от контакти.

Участниците в събитията, организирани от списание Enterprise получават анализи и прогнози от първа ръка, а също и последните пазарни тенденции за различните бизнес сектори.

Програмата на всяко от събитията се разработва след задълбочено проучване и срещи с представители експерти на съответния сектор, както и мениджъри на компании от различните индустрии, така че да е максимално точна и полезна. Високото ниво на събитията се дължи не само на удачно фокусираните теми, но и на прецизния избор на лектори - представители на международни и български компании, създали печеливши бизнес модели.

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ И ОБУЧЕНИЯ- 2023Г.:

Content & Performance Marketing Masterclass 15.06

Ecommerce Annual Summit 2023- 04.10

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.