За събитията

За събитията

Събитията под бранда Enterprise са серия от форуми за добри практики от бизнеса на водещите български компании - "За Вашия успех - практически опит от ТОП мениджъри в България".

Календар с предстоящите събития на Enterprise за 2023г. можете да изтеглите от тук.

Каква е ползата от участието ви нашите събития?

Вие сте малка или средна компания. Ако за вас е важно да развиете бизнеса си, то полезното място е Бизнес Форумите за добри практики, организирани от професионалния екип на бизнес изданието за мениджмънт и ERP ENTERPRISE.

Защо българските успехи?

Защото това са тези, които имат безценен опит, съобразен с нашите културни и поведенчески особености. Това са тези, които винаги са работили в България. Те не са известни теоретици с не винаги подходящи за нашите условия решения, а са хора, които са се борили за своя успех. Елате и вижте на живо най-доброто от вече утвърдените бизнес модели в ТОП компаниите с изцяло българска собственост от всички икономически сфери от вашият регион. Получете практически насоки за успешните проекти, начините за развитие на човешкия капитал и финансиране на вашите идеи.

Аудиторията на събитията под бранда на списание Enterprise се състои от собственици, изпълнителни директори, управляващи съдружници и мениджъри на водещите компании и малки и средни компании в България. Форумите и конференциите по ключови теми от различните бизнес индустрии са възможност за обмяна на идеи, стратегически опит, иновативни решения, както и за създаване на широк кръг от контакти.

Участниците в събитията, организирани от списание Enterprise получават анализи и прогнози от първа ръка, а също и последните пазарни тенденции за различните бизнес сектори.

Програмата на всяко от събитията се разработва след задълбочено проучване и срещи с представители експерти на съответния сектор, както и мениджъри на компании от различните индустрии, така че да е максимално точна и полезна. Високото ниво на събитията се дължи не само на удачно фокусираните теми, но и на прецизния избор на лектори - представители на международни и български компании, създали печеливши бизнес модели.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.