GPeC SUMMIT: Най-голямото събитие за електронна търговия в Румъния

GPeC SUMMIT: Най-голямото събитие за електронна търговия в Румъния

Като партньори на GPeC SUMMIT - най-важното събитие за електронна търговия в Румъния, имаме удоволствието да ви предложим специална отстъпка от 20 евро от стойността на всеки тип билет за 18-тото издание на събитието.

Отстъпката важи както за конференцията на 31 октомври, така и за интензивния курс по оптимизация на процента на реализация на 30 октомври, който ще бъде воден от Мартин Грайф, SiteTunners, на английски език.

GPeC SUMMIT ще се проведе на 30 и 31 октомври в Букурещ, Румъния. Конференцията е най-голямото събитие за електронна търговия на румънския пазар.

В конференцията ще се включат звездни лектори, като Дан Ариели и Марк Шейфър. Можете да разгледате пълната програма тук!

Зоната GPeC Expo обединява над 30 компании, които предоставят услуги и технологии за дигитален бизнес, както и подобряват възможностите за работа в мрежа на събитието. Ще бъде проведено и вечерно събитие - Гала наградите за електронна търговия, където ще разберете кои са най-добрите онлайн магазини в Румъния, класирани както от Гласът на потребителя, така и от точките, получени по време на престижната програма Proficiency. В рамките на тази програма онлайн магазините се одитират от 30 специалисти съгласно 200 критерия.

Ще имате шанса да празнувате заедно с румънския и регионален елит на дигиталния бизнес по време на Afterparty, проведено в Aria TNB в самия център на Букурещ.

Въведете кода за отстъпка ENTER20 във формата за регистрация и вземете 20 евро отстъпка за всеки избран тип билет, независимо от броя на закупените билети. Кодът е чувствителен към главни и малки букви!

Отстъпката, която предлагаме, е в допълнение към отстъпките, посочени на уебсайта на GPeC. Офертата изтича на 18 октомври, 23:59 ч.

Защо ви препоръчваме да присъствате на GPeC SUMMIT 30 - 31 октомври:

-На първо място, ще можете да общувате лице в лице с най-важните играчи в електронната търговия и дигиталния маркетинг, GPeC, събиращ елита на регионалната индустрия всяка година;

- На 30 октомври семинарът Crash Course in Conversion Rate Optimization ще се проведе от Мартин Грайф (предприемач, лектор, автор и CRO експерт | SiteTuners) в BT STUP в Букурещ. Това е 5-часов приложен курс, провеждан изключително на английски език и структуриран в 3 модула, последният от които се състои от практически анализ на уебсайтовете на участниците.

-На 31 октомври конференцията GPeC и GPeC Expo ще се проведат в Националния театър в Букурещ. Петима легендарни и вдъхновяващи международни лектори ще говорят от сцената на GPeC: Дан Ариели, Марк Шейфър, Мартин Грейф, Аят Шукайри и Сам Томлисън. Ще можете да получите автографи от Марк Шейфър, Дан Ариели и Мартин Грайф.

-Ще се запознаете с данните за румънския пазар за електронна търговия за 2023 г. и тенденциите и перспективите за 2024 г.! Ако се интересувате от правене на бизнес в Румъния, GPeC SUMMIT е мястото, където трябва да бъдете!

- Вечерта на 31 октомври е посветена на престижната eCommerce Awards Gala, където се награждават най-добрите онлайн магазини както според мнението на потребителите, така и въз основа на точките, получени в рамките на програмата GPeC Proficiency. Галата се води от Павел Бартош, а групата TAXI ще свири на откриването.

-Вечерта ще продължи с GPeC Networking Party с елита на индустрията в изключителна обстановка, в Aria TNB (само за притежатели на VIP билети).

-През двата дни на събитието ще получите практическа информация за всичко важно и актуално в електронната търговия и дигиталния маркетинг. Ще получите знания за румънския пазар и ще разполагате с необходимото ноу-хау, за да подобрите вашите стратегии за продажби и растеж за вашия дигитален бизнес.

Предлаганата отстъпка изтича на 18 октомври 2023 г. в 23:59 ч.

Подробности за събитието и регистрацията можете да видите на сайта на събитието https://www.gpec.ro/en/

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.