Реклама

Защо да рекламирате при нас?

A По-близката ни и конкретна гледна точка към бизнес проблемите. Тази гледна точка постигаме, защото екипът ни е в постоянен диалог с реалните хора от бизнеса, истинските български мениджъри - организирали сме десетки форуми за добри бизнес практики в различни индустрии MySuccess.bg. Не сме просто хора, които са завършили журналистика и знаят как да пишат, но не знаят за какво да пишат. Екипът ни е от бизнес хора и затова търсим решение на конкретни бизнес проблеми.

Б Частта от онлайн изданието, която е с по-технологична насоченост, се разглежда стриктно само от бизнес гледна точка. Влизаме в час с новите тенденции в бизнеса, в ерата, в която той е немислим без интеграцията с всякакви нови технологии. Предстоят годините на по-силно влияние върху бизнеса на така наречените "поколения Y и Z" , а те са с "вроден" усет за технологиите. Изданията, които поднасят бизнес проблеми през тяхна перспектива не са много - обикновено се поднасят отделно бизнес проблеми и отделно статии за технологии. При нас ще са свързани. Няма технологии, които да се разглеждат извън бизнес употребата им.

В Ние си оставаме, откакто сме основани, абсолютно независимо списание и медия. При нас няма скрити ПР-и, позволяваме си да критикуваме и политици (включително управляващите), и компании. Имаме чиста съвест и верните ни читатели го оценяват. Имаме си собствена ниша сред висшите мениджъри и собственици на фирми. Това работи в полза на нашите рекламодатели.

До кого ще достигнете?

35 000 Уникални потребители месечно                   

10 000 Последователя в социалните мрежи

2.4 Повече шанс да достигнете желаните читатели                                                                              

2500 Месечни абоната на нашия бюлетин

Изисквания и тарифа

По-бързият и лесен достъп до полезните и ценни статии от бизнеса за бизнеса чрез обновената онлайн платформа www.enterprise.bg.  Така нашите таргетирани уникални посетители ще достигнат по-бързо до вашите рекламни съобщения и послания с нови и нестадартни позиции.

Свалете тарифите изискванията за онлайн реклама ТУК.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.