Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Samsung представи решения за бизнеса

Samsung представи решения за бизнеса
alexander

Samsung представи най-новите си B2B решения пред представители на бизнеса на първия Samsung Enterprise Форум 2014. Компанията показа иновативни продукти, решения и технологии в четири области на бизнеса - образование, финанси, търговия на дребно и хотелиерство и ресторантьорство.

“Бизнес сектора е сред приоритетите на Samsung Еlectronics и ние полагаме много усилия в създаването на иновации и решения, които да подкрепят непрекъснато променящите се и високи изисквания и потребности на различните бизнеси. Нашите иновации поставят стандартите за много индустрии, a технологиите ни стимулират растежа и създаването на нови бизнеси и пазари. Идеята на това събитие е да покажем възможности за стимулиране на бизнеса тук, в България и да поставим основите на стратегически партньорства“, заяви Шакир Ахмедов, мениджър на B2B дивизията на Samsung България.

Печатни решения за бизнеса

Samsung представи тенденциите за развитие в печатните технологии в сферата на дигитализацията, мобилният печат, печатът от мобилни приложения и от облака. Едно от основните предимства на компанията в този сектор е интегрирания подход с пълна екосистема от продукти - опитът натрупан от успешните практики в мобилната, лаптоп и ТВ индустрията се пренася и върху печатните технологии и инструментите, с които може да си служи бизнеса. Компанията наблегна на интеграцията с NFC, позволяваща работа с мобилни телефони, таблети и споделянето на документи между различни крайни устройства.

Digital Signage технология

Samsung наскоро обяви старта на второто поколение Samsung Smart Signage платформата (SSSP). Платформата предлага по-голяма мощност и подобрена функционалност, като премахва нуждата от външни мултимедийни плейъри и опростява процеса на подготовка за дистрибутиране на съдържанието – така спестява време и пари както на системните интегратори така и на крайните клиенти. Второто поколение SSSP се характеризира с повишена производителност, а вградения Wi-Fi модул дава възможност за по-удобна мобилна система за управление на съдържанието и опростен процес на работа. С новото решение може да се създава персонализирано съдържание с възможност за избор от предварително направени шаблони, до редица вертикални сегменти, използвайки уеб базиран инструмент за авторство. По този начин създаването на съдържание е по-удобно, отколкото при всяко предишно решение.

Телевизори за хотели

Хотелиерският бизнес е силно конкурентен и това налага постоянно въвеждане на нови и нови удобства, които да привличат гостите. Samsung предлага решение за хотелиерите, което им дава предимство и улеснява осигуряването на ТВ забавление в стаите на техните посетители. Технологията Samsung Smart TV с H-Browser платформа е решение, разработено в партньорство с водещия доставчик на технологии за хотелиерството – Guest-Tek. H-Browser предлага истинско Smart TV преживяване за гостите на хотелите, предоставяйки безплатното и по заявка (VOD) видео съдържание, достъпно чрез интерактивна програма за употреба.

SAC решения за бизнеса

Samsung продължава да поддържа своята водеща позиция в сектора на климатизацията. Съвсем наскоро Samsung Electronics стана първата компания в света, сертифицирана от Eurovent в сектора на професионалната климатизация. 17 системни климатика от продуктовата линия Samsung DVM System получиха Eurovent сертификат за тяхната производителност, включително отопление/охлаждане, разход на енергия, електрическа ефективност, шум и др. Продуктите от серията Samsung DVM System са оборудвани с двоен дигитален инверторен компресор, който е в състояние да охлажда и затопля голяма площ и е изключително енергийно ефективен, въпреки мощната си производителност. Серията продукти притежава и най-високия в индустрията рейтинг за енергийна ефективност, сертифициран от AHRI, Korea Energy Management Corporation и China Energy Label scheme.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.