Как технологичните партньори дават възможност на бизнеса с авангардни решения: Energize Global Services

Как технологичните партньори дават възможност на бизнеса с авангардни решения: Energize Global Services

В съвременния бизнес пейзаж удовлетворяването на изискванията на клиентите става все по-голямо предизвикателство.

Разработването на вътрешни ИТ решения изисква много ресурси и време, често с неоптимални резултати. Затова и компаниите се обръщат към иновативни технологични партньори, за да останат конкурентоспособни, да мащабират бизнеса си и да постигат своите цели.

Energize Global Services (EGS) е такъв технологичен партньор. Повече от 15 години компанията помага на бизнеса да расте, да рационализира операциите си, да подобри изживяването на клиентите и да отключи нови възможности.

EGS предлага висококачествени ИТ услуги, включително облачни решения, управление на идентичност и достъп (IAM), мрежова администрация. EGS е специализирана във финтех и платежни технологии и услуги и може да предостави услуги за ИТ развитие и поддръжка за други сектори.

Основана от американския пионер в ИТ Ричард Безджиан, EGS работи в световен мащаб със стабилно присъствие в Европа, Азия, Кавказкия регион и Африка. Компанията си сътрудничи в различни сектори, като предлага разработка на софтуер, тестване, дигитална трансформация и ИТ консултации през целия жизнен цикъл на разработката на софтуер.

Портфолиото на EGS включва ИТ проекти за банкиране от край до край, POS системи, разработка на приложения за плащане, продукти за улесняване на плащанията и др.

Три ключови фактора се открояват при избора на технологичен партньор: сигурност, талант и обслужване.

"Общо 80% от кода, написан днес, не е защитен", казва изпълнителният директор на EGS Ричард Безджиан. "Една от ключовите разлики с EGS е нашият ангажимент да поставим сигурността в основата на всичко, което правим. Докато работим за решения за големи банки, финансови институции и други сектори, ние се придържаме към най-добрите световни практики и стандарти за сигурност и поверителност", допълва той.

Центровете на EGS притежават международно признати сертификати - ISO 27001 (Информационна сигурност) и ISO 9001 (Системи за управление на качеството), гарантиращи съответствие с GDPR и PCI-DSS (Стандарт за сигурност на данните в сектора на разплащателните карти). Техните решения са проектирани с мисъл за сигурността и всички разработчици преминават задължително обучение за безопасно кодиране.

Талантът е друг критичен фактор за EGS. С глобален екип от над 600 служители EGS използва разнообразния си набор от таланти, за да предостави най-висококачествени решения на клиентите.

Що се отнася до обслужването, EGS дава приоритет на подхода, ориентиран към клиента, като създава силни партньорства и съгласува персонализирани решения с целите на клиента за дълготраен успех.

Докато бизнес пейзажът продължава да се развива, технологични партньори като EGS дават възможност на бизнеса да се ориентира в цифровото бъдеще с увереност. Изборът на правилния технологичен партньор е това, което прави разликата в постигането на успешен и рентабилен бизнес.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.