Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 21, 2018

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Българската фирма cDots ще изгради комплексна софтуерна система за международния дистрибутор на напитки Buyex

Българската фирма cDots ще изгради комплексна софтуерна система за международния дистрибутор на напитки Buyex
alexander

Българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots ще изгради комплексна система за управление и проследяване на наличностите за британския дистрибутор на луксозни алкохолни напитки Buyex UK Limited. Британската компания съществува от 2004 г. и днес оперира в почти всички страни от Европейския съюз. Системата, която ще създаде българският софтуерен разработчик, ще покрива дейността на клиента във всички национални пазари, в който присъства той.

 

„Buyex UK Limited е поредната британска корпорация, която избира да използва услугите ни, откакто започнахме нашите операции на Острова. Радващото е, че клиентът се доверява на нашия екип за изработката на комплексно решения за неговите международни операции. Това ни позиционира като доставчик на международни софтуерни бизнес решения – един сегмент с много висока добавена стойност“ – заяви Филип Дечев, основател на cDots.

 

В рамките на проекта българската компания ще изгради система за проследяване и управление на дистрибуцията на клиента в цяла Европа. Това ще позволи по-оптималното разпределение на наличностите във всяка държава и ще предотврати ситуации, при които в една държава ще има прекалено голямо количество от даден артикул, а в друга – прекалено малко бройки. Освен това екипът на cDots ще разработи и нов уебсайт на британската компания.

Добави коментар