Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | May 25, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

PayPal и Mastercard разширяват дългогодишното се партньорство

PayPal и Mastercard разширяват дългогодишното се партньорство
Alexandra Fileva

PayPal и Mastercard обявиха, че ще разширят дългогодишното си партньорство. По този начин искат да подобррят потребителското изживяване чрез задаване на Mastercard като ясна опция за плащане в PayPal, активиране на Masterpass като възможност за плащане при търговци, работещи с Braintree, и разширяване на присъствието на PayPal на мястото на продажбата. Това ще донесе по-голяма стойност за притежателите на карти Mastercard, за финансовите институции и клиентите на PayPal, съобщиха от двете компании.

Благодарение на разширеното партньорството потребителите и преставителите на бизнеса ще могат незабавно да прехвърлят средства от своята сметка в PayPal в дебитна карта Mastercard. На PayPal също ще бъдат предоставени определени стимули за финансови обеми и в резултат на ангажиментите, поети по силата на това споразумение, вече няма да се дължат такси за оператор на електронен портфейл.

"Независимо дали плащат във физическия или дигиталния свят потребителите желаят да видят познатата марка Mastercard на банката-издател, която са избрали - каза Аджай Банга, президент и главен изпълнителен директор на Mastercard. - Разширяването на партньорството с PayPal допълнително подсилва нашия ангажимент към милиардите ни картодържатели по целия свят за предоставяне на избора да плащат когато, където и както пожелаят, като същевременно осигуряваме лесния и сигурен начин на плащане, който очакват от Mastercard."

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.