Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | May 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

13 екипа ще се борят за сийд инвестиции от фонда LAUNCHub

13 екипа ще се борят за сийд инвестиции от фонда LAUNCHub
ENTERPRISE

Екпът на фонда за сийд инвестиции LAUNCHub официално обяви класираните кандидати за участие в петото поредно издание на събитието Long Weekend, което ще се проведе от 20 до 23 Март в София - кулминацията на процеса на инвестиционна селекция, започнала през Февруари 2014.

Събитието се провежда в четири поредни дни в София и дава  възможност на  класираните стартъп компании да участват в допълнителна менторска и коучинг подготовка, да представят инвестиционните си проекти на живо и да получат възможността да бъдат одобрени за сийд инвестиция. Най-високо оценените след последния, четвърти ден получават до 200 000 евро срещу дялово участие, както и възможността да се включат в специалната менторска и обучителна програма с гост-лектори, представители на българския и международния бизнес.

Екипът на фонда, с помощта на водещи експерти в областта на дигиталните технологии разгледа повече от 150 кандидатури, от които за финалната фаза бяха класирани общо 13 компании. Сред тях са проектите CM2W, Bitcoini, Adtapsy, Didcountfinder и Clusterize. Списъкът с всички финалисти е публикуван на сайта на LAUNCHub.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.