Нова българска ERP система за контрол и управление на търговски компании

изтеглен-файл-12

Софтуерната компания Селматик ЕООД, която присъства на българския пазар повече от седемнадесет години, представи своята най-нова разработка SelMatic ERP. Системите за управление на бизнеса с марка SelMatic са внедрени и успешно се ползват в търговски вериги на едро и дребно, представители на средния и малък бизнес у нас и на Балканите.

„От опита ни с различни като големина и сложност на процесите фирми натрупахме полезно ноу хау за добрите практики при организацията и управлението на търговския бизнес. Точно тази експертиза вложихме при разработването на новата ни ERP система“ - споделя инж. Димитър Селенски, собственик на Селматик ЕООД.

В SelMatic ERP са обхванати процеси като проследяване веригата на доставките, включително заявка за доставка, количествено приемане на стока, остойностяване (фактура), връщане на стока (кредитно известие) и други специфични етапи, както и управление на продажбите - от лесен за употреба POS екран за продажби на каса до многостъпково проследяване на сложни продажби (например оферта, резервация, заявка, аванс, продажба, консигнации), дефиниране на индивидуални бизнес правила и автоматизация на продажбите. Сред възможностите на иновативната система са също автоматично ценообразуване, отстъпки, промоции, комплекти и програми за лоялни клиенти, както и отразяване движението на финансовите потоци, неограничен брой каси, банкови сметки и начини на разплащане, автоматизирано издаване на касови бонове и фактури от фискални устройства, контрол на подотчетни лица, разходи по пера и много други.

ERP решението разполага също със специализирани функционалности за търговци на дрехи и обувки, сред които са проследяване на наличности, доставки, продажби и местене на стока по цвят и размер, включително и в серии. Включени са снимки на артикулите за по-лесно разпознаване на позициите, както и за генериране на оферти и каталози. Системата се интегрира лесно с популярни платформи за онлайн магазини като Мagento, SummerCart, Opencart и други. Освен това тя разполага с множество вградени справки и бизнес анализи (BI – Business Intelligence), функционалности за управление отношенията с клиенти и доставчици (CRM – Customer Relationship Management), както и със собствено мобилно приложение за операционната система Android - за заявки и доставки при разносна търговия.

„Практиката ни показва, че еднакви бизнеси няма. Затова изградихме система, в която да могат да се дефинират произволни процеси, правила, автоматизации и справки“ - допълва инж. Селенски – „Предлагаме ERP платформа, с която изграждаме информационна система за нуждите на всеки бизнес.“

За повече информация за иновативната българска ERP система всеки желаещ може да заяви безплатна презентация на http://goo.gl/prROOz.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.