Удължават срока за кандидатстване в Годишните награди за отговорен бизнес 2015 до 31 януари

bfbl-1

В отговор на големия интерес към Годишните награди за отговорен бизнес 2015 Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) удължава срока на номинациите до 31 януари 2016 г. Форумът напълно поддържа призива на Калоян Илиев от Aha!Car още повече компании да споделят своите вдъхновяващи истории в подкрепа на значими каузи в областта на околната среда, служителите, образованието и развитието на обществото.

Aha!Car грабна приза в категория „Инвеститор в околната среда” в Годишните награди за отговорен бизнес2014 съвместно с ИнтерИмидж с проекта „Aha!Car: първото мобилно приложение за споделено пътуване в България”. Лесно и достъпно, мобилното приложение А! подпомага опазването на околната среда и оптимизирането на градския трафик. Освен голямото отличие в своята категория Aha!Car получи и правото да участва в Бизнес наградите за околна среда на Европейската комисия, на които БФБЛ е координатор за България.

Зареждащото видео на Калоян Илиев, управител на малката иновативна компания, е част от кампанията на Форума за популяризиране на бизнес конкурса. В нея лидери на различни компании мотивират и други фирми да направят още по-видими своите успешни инвестиции с обществена значимост.

„Искахме да се съизмерим с останалите участници в конкурса, които имат традиции в реализирането на стойностни социални проекти. Търсихме нашето място сред големите и успешни брандове в България и мисля, че го намерихме”, казва Калоян Илиев. „Нека има още добри примери за отговорно корпоративно поведение, нека вдъхновяващите истории бъдат повече!”, допълва той. Вижте цялото интервю  в канала на БФБЛ в YouTube тук – https://www.youtube.com/watch?v=q3Yr2Qh9jDU.

Годишните награди за отговорен бизнес – най-утвърденият и престижен конкурс за корпоративна социална отговорност у нас, се провежда за 13-а поредна година. Състезанието е отворено за всички фирми у нас независимо от размер и сфера на дейност и дали са членове на Форума или не. Участието е безплатно и се извършва онлайн на сайта на Форума тук, а новият краен срок е  31 януари 2016 г.

Подробна информация за конкурса ще намерите на www.bblf.bg, както и в социалните мрежи с #BBLFAwards2015 и #отговоренбизнес. Носителите на Годишните награди за отговорен бизнес 2015 ще бъдат обявени на официална церемония на 25 февруари 2016 г.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.