Социално отговорният бизнес и приобщаваща заетост се събират на 15 ноември

Социално отговорният бизнес и приобщаваща заетост се събират на 15 ноември

Списание Enterprise е медиен партньор на национален форум на социално отговорните работодатели: Социално отговорен бизнес и приобщаваща заетост, който ще се проведе на 15 ноември в хотел "Експо София", гр. София.

Събитието се организира от Национална асоциация на социално отговорните работодатели.

В рамките на събитието ще се представи възможност за среща и обща работа на представители на всички заинтересовани страни да обсъдят и предложат добри практики, полезни предложения и решения за осигуряване на по-добри условия, и подкрепа за успешен бизнес, развитие на корпоративната социална отговорност, социалната икономика и приобщаваща заетост за хората с увреждания в България.

В събитието участие ще вземат: министърът на труда на социалната политика; експерти от Министерството на труда и социалната политика; министърът на икономиката и индустрията; председателят на парламентарната комисия по труд, социална и демографска политика; изпълнителният директор на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, председателят на Икономически и социален съвет; социално отговорни работодатели от корпоративния свят; представители на малкия и среден бизнес; социални предприятия и други.

В програмата на форума са включени дискусии в няколко посоки:

-изграждане на устойчиви политики в областта на корпоративната социална отговорност, социалната икономика и приобщаваща заетост за хората с увреждания]

-практически аспекти, добри практики и решения от България и Европа.

Съпътстващо събитие на форума ще е уъркшоп на тема "Социален стълб на устойчивост. Системи за отчитане на социалния компонент" с водещ доц. д-р Марина Стефанова, зам. декан на Стопански факултет към Софийски университет "Св. Климент Охридски", ръководител на магистърската програма "Отговорно и устойчиво развитие" и ESG Academy.

Представителите на медиите могат да заявят своето желание да получават подробна информация за случващото се по време на форума или да поискат съдействие за организиране на срещи и интервюта с участници във Форума.

Лице за контакт: Алис Цочева , Експерт "Партньорства и информация"

Национален алианс за социална отговорност

Е: nasoki@naso.bg

М: +359 882 122 722 website: https://nasor.bg/natsionalen-forum-nasor-2023/

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.