Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | September 21, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

2 коментара

2016 г. е рекордна за усвояване на площи и инвестиции в индустриални имоти

2016 г. е рекордна за усвояване на площи и инвестиции в индустриални имоти
Alexandra Fileva

Данните на консултантската компания CBRE показват, че през 2016 г. инвестициите в индустриални имоти са достигнали 24,5 млрд. евро.

Вложенията са нарастнали с 4 на сто спрямо 2015 г.  Този сегмент от пазара се превърна в най-бързо развиващия се заради интереса и на институционалните инвеститори, които продължават да насочват капитали към сектора на имотите заради по-високата доходност.

Миналата година е била рекордна и за усвояването на площи, като за първи път са минали границата от 21 млн. кв. м. на деветте основни пазара в Европа. Почти половината от усвоените площи се намират във водещите индустриални и логистични хъбове в Европа.

Делът на незаетите площи в Европа се повишава минимално. От 5,1% през 2015 г. до 5,3% през 2016 г. заради засиленото предлагане на някои пазари, където търсенето изостава за сметка на водещите логистични и индустриални хъбове.

Източник: Агенция Монитор

 

Коментари

  1. спас

    Сегае момента да се търгува с акции на тия фирми посредством фронт пойнт партнърс

  2. Митко

    Всички присвояват по нещо и ограбват хората. Особено разните там залагания, лотарии, фирми за трейдване, които се рекламират и подлъгват хората, че дават демо пари. Не след дълго, установяваш, че си жертва на обир.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.