БАИ сключи споразумение за сътрудничество с Българско-британската бизнес асоциация

signing_ceremony_2

Българската агенция за инвестиции (БАИ) сключи споразумение за разширено сътрудничество с Българско-британската бизнес асоциация. Пактът предвижда активна работа между двете организации за привличане на инвестиции и обмен на информация за потенциални бизнес-партньори (предприятия от България и Великобритания), инвестиционни проекти (действащи и планирани), публични статистически данни, анализи, резултати от пазарни изследвания, както и информация относно държавни регулаторни мерки.
Документът беше подписан от изпълнителният директор на БАИ Стамен Янев и председателят на БББА Дейвид Хемпсън.

Споразумението за сътрудничество предвижда също така двете организации да работят съвместно за развитие на устойчивата икономика и да си сътрудничат в разработването на проекти и програми, свързани с публично-частно партньорство, които могат да бъдат полезни и за двете страни.

БАИ и БББА се ангажират също така да анализират периодично резултатите от сътрудничеството в рамките на подписаното споразумение, да обменят информация за постигнатото и да развиват нови предложения за повишаване на сътрудничеството между тях.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.