Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Как SEO оптимизацията определя дигиталния успех на бизнеса

Как SEO оптимизацията определя дигиталния успех на бизнеса
Petya Dimitrova

Около нас все по – често чуваме да се говори за SEO, когато става въпрос за поддръжка на даден сайт. Истината е, че много хора не разбират или не са наясно с това, какво всъщност е SEO и как то е определящ фактор за всеки онлайн бизнес. Как се прави SEO  на сайт, какъв е процесът, колко време продължава, какви резултати да очакваме, как да разбера дали сайтът ми има нужда от оптимизация, са само част от въпросите, които стоят пред потребителите.

Оптимизацията за търсачки или т.н. Search Engine Optimization (SEO) е един изключително необходим и важен процес, свързан с подобряването и увеличаването на органичния трафик при търсене в интернет, пише в своя статия за сп. Enterprise Николай Галинов от онлайн маркетинг агенция Netpeak.

Посетителите, идващи на сайта от органични търсения са много ценни, тъй като те имат голяма склонност да закупят и да се възползват от дадена стока или услуга. Всички онлайн кампании на бизнеса са фокусирани върху разширяването на клиентската база и продажбите, но когато конкуренцията е висока се изискват много усилия, за да бъдете най-добрите във вашата сфера.

Тук идва и ролята на добрите SEO практики, чрез които бизнесът ви разширява присъствието си онлайн. Те му помагат да бъде откриваем и разпознаваем от повече хора бързо, ефективно и в дългосрочен план.

Как се прави SEO, какво представлява работата по SEO оптимизацията, какво представлява SEO през 2019 година са само част от отговорите, които ще намерите в новия брой на сп. Enterprise, който вече е на пазара.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.