Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | September 28, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Фондация „Каузи“ набира участници в Предприемаческа борса 2019

Фондация „Каузи“ набира участници в Предприемаческа борса 2019
Petya Dimitrova

На 19 ноември в София ще се проведе осмото издание на Предприемаческата борса на фондация „Каузи“. Традиционно в събитието вземат участие около 40 начинаещи предприемачи, които представят бизнес плановете си пред представители на финансиращи институции и фондове. Като социална отговорна медия, сп. Enterprise е медия партньор на събитието.

Борсата протича като поредица от „бързи първи срещи“, в които участниците се борят за интереса и доверието на инвеститорите към своите идеи и получават професионална обратна връзка от тях.

За участие  могат да кандидатстват всички предприемчиви хора с бизнес или социални идеи. "През последните дванадесет месеца екипът на фондация „Каузи“ помогна на предприемачи от София, Хасково, Благоевград, Кюстендил, Гоце Делчев и Лом да развият своите идеи за бизнес, но в Борсата могат да се включат желаещи и от други населени места. Също така, нямаме и други ограничения за кандидатите (напр. възраст, статус на пазара на труда)“, заяви г-жа Сребрина Ефремова-Велева, изпълнителен директор на фондацията.

Основният критерий за подбор на участниците е възможността идеята им да получи финансиране от присъстващите инвеститори. Преди участието си в Предприемаческата борса одобрените кандидати ще получат безплатни консултации от експерти на фондацията как най-успешно да обосноват и представят своите планове пред потенциалните инвеститори.

График на провеждане
От 2 септември до 6 октомври - кандидатстване
До 18 октомври - oбявяване на одобрените
От 21 октомври до 15 ноември - професионални консултации с участниците
19 ноември - Предприемаческа борса, гр. София

Повече информация за Борсата можете да намерите на сайта на фондация „Каузи“ www.kauzi.org, а актуална информация ще се публикува и на фейсбук страницата на организацията.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.