Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | May 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Бизнес форум MySuccess.bg in F&B Forum, 29.11.2011 г., Кемпински Хотел Зографски, София

Бизнес форум MySuccess.bg in F&B Forum, 29.11.2011 г., Кемпински Хотел Зографски, София
admin

Екипът на сп. Enterprise ви очаква на първия бизнес фурум за храни и напитки MySuccess.bg in F&B – Управление на промяната, който ще се проведе на 29 ноември 2011 г. (вторник) от 9.30 до 17.15 ч. в Кемпински Хотел Зографски, София. По време на форума ще бъдат обсъдени добрите практики на водещите български производители и опитът на големи чуждестранни компании.

По време на първия панел от събитието представители на големи компании от страната ще споделят своите успешни стратегии за развитие и постижения в сектора. Вторият панел от бизнес форума MySuccess.bg in F&B ще представи резултатите от проучвания в областта на бизнеса за храни и напитки за потребителите, тенденциите за българския пазар и екпертни съвети и примери за търговски и маркетингови стратегии за навлизане на пазара.

Лектори на Бизнес форум MySuccess.bg in F&B са мениджъри в едни от големите компании в хранително-вкусовата индустрия, като Победа АД, Девин АД, Тандем ООД.
Предизвикателствата за качеството на напитките по време на икономическа криза ще бъдат представени от Димитър Гюрджилов, Изпълнителен директор на „Флорина – България“, който ще сподели опита на компанията. Анна Ризова, партньор на Волф Тайс, ще даде практически съвети за управление на рекламата на храни и напитки, в съответствие с правната рамка на страната.

Участиците във Форума ще имат възможността да почерпят опит и от Васил Мирчев, предсевдател на Севета на директорите на VM Finance Group.

Форумът се провежда с подкрепата на Българска стопанска камара и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството).

Food.MySuccess.bg

За медии:
Моля потвърдете вашето участие не по-късно от 28 ноември (понеделник), 17.00 часа, на Стоян А. Стоянов, моб. Тел.: 0879 646 648, E-mail: stoyanov@proway.bg.

По време на Форума ще могат да участват единствено предварително акредитирани представители на медиите.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.