Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 19, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Успех от третия опит

Успех от третия опит
ENTERPRISE

Всичко започва с едни 100 долара, които Стефан Бурев успява да изкара за един ден, докато е на студентска бригада в САЩ. Без да знае английски език. В момента, в партньорство с Магдалена Димитрова, е собственик и управител на 6 магазина от веригата за дрехи втора употреба„Мания“,  реализирали над 4 млн. лв. стокооборот само за 2012 г. Младите предприемачи споделиха своя опит със студенти на форума на сп. ENTERPRISE MySuccess in Education.

“Тогава, с тези 100 долара, ние започнахме да мечтаем“, разказва Стефан. Именно тази мечта за собствен бизнес мотивира решението на двамата студенти да инвестират всичките си спестявания в отварянето на магазин за дрехи. Поради неподходяща локация обектът фалира. Следва и втори фалит, този път на мебелен магазин. От третия опит, обаче, нещата потръгват. Стефан и Магдалена отварят магазин от франчайз веригата Мания, а на третата година вече са собственици на 6 обекта. През 2013 г. планират да отворят поне 2 магазина в съседни на България страни.

Предприемачите предложиха и тяхната формула за успех, която биха приложили „ако сега решим да правим бизнес“. На първо място, дори и да прозвучи банално, те вярват, че човек трябва да започне да мечтае, след което да изкаже на висок глас своята мисия. След това, те съветват стартиращите предприемачи да формулират ясно своята визия и да определят ценностите на своята фирма и да преследват една голяма цел. „След това печалбата идва сама“, категоричен е Стефан Бурев.

 

 

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.