Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 19, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Phos е победител в Elevator Lab България 2019

Phos е победител в Elevator Lab България 2019
Miglena Ivanova

Стартиращата компания Phos е победител в Elevator Lab България 2019 – регионалното предизвикателство в рамките на най-голямата корпоративна програма за партньорство с финтех сектора в Централна и Източна Европа, създадена от Райфайзен Банк Интернешънъл.

Компанията победи с решение за софтуерен ПОС терминал, който позволява на търговците да приемат сигурни безконтактни плащания директно на телефона си без допълнителен хардуер.

Проектът на Phos спечели в конкуренция с иновативни идеи на още четири финалиста Reloyalty, Appraiser, Phyre и ReCheck.

Победителят получава право за участие директно за полуфинала на глобалната програма във Виена, където ще се конкурира с финтех проекти от цял свят, както и възможност да развие PoC (Proof of concept) в Райфайзенбанк (България).

За обучение в австрийската столица пък ще пътува екипът на iRoboInvest, който спечели първото издание на Elevator Lab Bootcamp за стартъпи в начална фаза. Тяхната идея за дигитализиране на банкови продуктови оферти, профилиране на клиенти и сключване на договори бе избрана като най-перспектива сред иновациите на останалите финалисти в категорията ChatBot System, Swipe & Tip, Revalue и RICS.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.