Студенти организират благотворително парти

happy-people-jumping

Благотворително парти в подкрепа на „Българската Коледа” ще се проведе на 13-ти декември в клуб „Bedroom” от 19:00 до 23:00 часа. То е инициатива на студентската организация „Маркетинг клуб – София“, сформирана от възпитаници на „Висше училище по застраховане и финанси“ и Българският факултет към Шефийлдския университет, и „Аз съм Човек”. Средствата от такса вход (10лв.) и всяко допълнително дарение в поставените за целта кутии ще отидат за каузата. Специална дарителска сметка ще бъде открита за всички желаещи да се включат дистанционно, а във фиксиран час по време на събитието гостите ще бъдат призовани да изпратят SMS за „Българската Коледа”.

„Изключително благодарни сме, че срещнахме толкова голяма подкрепа от медийни партньори и спонсори. Желанието на хората да се включат и помогнат ни мотивира още повече.“, добавят студентите.

Освен медии и компании организаторите търсят съдействие и от различни музикални изпълнители, които да вземат участие на партито. „Маркетинг клуб – София“ организира и допълнителна инициатива в помощ на Детско онкологично отделение към УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“. Детски хипермаркет ще се включи с щедро дарение под формата на играчки, които ще бъдат раздадени на децата на 26-ти декември.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.