КОНТРАКС стана Златен партньор на Acronis

acronis

КОНТРАКС придоби статут на Златен партньор на Acronis. Компанията предлага облачни услуги от портфолиото на Acronis Cyber Cloud, които включват решения за защита на данни, възстановяване на информация след сривове, синхронизиране и споделяне на корпоративни ресурси и защита от зловреден софтуер и хакерски атаки.

Новото партньорство е резултат от дългогодишните партньорски отношения между КОНТРАКС и Acronis. Повече от 5 години КОНТРАКС предлага, внедрява и поддържа решения и продукти на Аcronis, приложими за on-premisе системи, ситуирани при клиента и в облака.

„Досега се наблюдава широк интерес към услугите - от малки фирми и домашни потребители до големи интернационални компании с представителство в много държави. Ние постоянно повишаваме компетенциите на нашите специалисти в областта на киберсигурността и заедно с екипа на Acronis сме готови да предоставим  най-надеждните решения за защита информацията на нашите клиенти.“ – сподели Николай Йорданов, изпълнителен директор на КОНТРАКС.

„Успешното партньорство между нашите компании се базира на добра колаборация през годините и активна работа в посока създаване на добавена стойност за крайните клиенти. Поздравяваме КОНТРАКС за постигнатото и продължаваме да ги подкрепяме и занапред.”, каза Иван Дудин, регионален директор продажби на Acronis.

Acronis е световен лидер в киберзащита чрез иновативното създаване на резервни копия; анти-рансъмуер; възстановяване след срив; съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Благодарение на своята всепризната технология за активна защита, базирана на изкуствен интелект, удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, и уникалната хибридна облачна архитектура, Acronis защитава всички данни във всяка среда – била тя физическа, виртуална, облачна, чрез мобилни устройства и приложения – при нисък и предвидим разход.

Основана в Сингапур през 2003 г. и учредена в Швейцария през 2008 г., към настоящия момент Acronis има повече от 1500 служители на 33 локации в 18 държави. На решенията на Acronis се доверяват повече от 5,5 милиона потребители и 500 000 организиции, включително 100% от компаниите на Fortune 1000. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 150 държави на повече от 30 езика.

КОНТРАКС е група от фирми, специализирани в системна интеграция, дистрибуция, инженеринг, аутсорсинг, разработка на софтуер, интернет услуги и производство. Компанията има потенциала да интегрира решения за справяне с технологичните предизвикателства, стоящи пред държава, правителство и общество. Екип от доказали се в практиката експерти оценяват нивото на риск в различни критични инфраструктури и уязвимостите в техните системи за управление и комуникация от кибератаки с различен произход; отбелязват липсата или непълното реализиране и спазване на фирмени и организационни политики и мерки за информационна сигурност, които са предпоставка и улеснение за киберпрестъпниците. Екипът по киберсигурност е обучен да открива в киберпространството отклонения от определеното ниво на конфиденциалност, интегритет, достъпност, автентичност и отказоустойчивост на информационните ресурси, системи и услуги.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.