Маги Халваджиян разказа пред млади предприемачи, как се развива успешен бизнес

SIStory-Halvajian

На 25 септември се проведе първото за тази есен събитие от поредицата SIStory (Successful Inspirational Story), включваща лекции от успешни предприемачи и лидери пред аудитория от млади хора, желаещи да стартират собствен бизнес. Организатор на събитието е националната предприемаческа организация Start It Smart.

Лекторът Маги Халваджиян задържа будното внимание на 300­-те души повече от два часа. Интересният житейски път на най­-добрия съвременен продуцент, режисьор и сценарист у нас минава през няколко държави ­ – Русия, където завършва цирковото училище и Италия, където стартира поредица от бизнес приключения. България обаче е страната, в която Магърдич започва да сбъдва мечтите си една по една …

Сред съветите, които той даде на младите си слушатели, бяха да не предават себе си, да не бъдат нагаждачи, както и че нещата, които произвеждат за някого, независимо за колко пари са, трябва да изглеждат по-добре от цената си. “Оцеляват тези, които са готови да изгубят всичко” - уверено заяви Халваджиян пред аудиторията и добави, че вярва, че почтените хора са повече от непочтените, но първите просто ги е страх.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.