Започнаха менторските срещи в преакселератора на Start It Smart

start-it-smart

От миналата седмица се провеждат активно менторски срещи в рамките на второто издание на преакселератора на националната организация по предприемачество Start It Smart. Преакселераторската програма, която е първа по рода си у нас и в региона, подпомага екипи от млади предприемачи да развият своите идеи за бизнес и ги подготвя за успешно навлизане на пазара или привличане на инвеститори.

Като част от програмата менторските срещи са формат, при който опитни бизнесмени и лидери от различни обществени сфери се срещат с екипите, участващи в преакселератора и им предават ценни знания и ноухау в различни сфери на бизнеса. Сред менторите на инициативата са Георги Брашнаров, доскорошен председател на управителния съвет на БАСКОМ, Георги Шарков, изпълнителен директор на ESI Center, Августина Пашеева, директор Бизнес развитие на инвестиционния фонд VoiVoda Ventures, Аспарух Коев, основател на Transmetrics, Антон Ценов, основател на Join The Players, Боян Бенев, изпълнителен директор на Benev и др.

Менторските срещи ще продължат и през следващите седмици, а през цялото време стартъпите в преакселераторската програма ще участват също в обучения и вдъхновяващи лекции от успешни предприемачи. Накрая всички екипи ще се представят на специално събитие, на които ще разкажат за своето развитие.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.