Гросмайсторът Веселин Топалов участва в приятелски мини турнир с предприемачи и журналисти

OneBit-Head-Office1

Младата българска софтуерна компания OneBit Software представи на среща с медиите своите нови продукти с кодовите наименования OneBit Forms и OneBit NextGen Portal. Дружеството, което е създадено едва преди четири години от Ради Атанасов, днес е сред водещите компании в сферата на Microsoft SharePoint, Office 365 и Azure с редица проекти на европейския, австралийския и американския пазар. През последните години екипът акцентира все повече и на разработката на собствени продукти.

Създаденото от фирмата решение OneBit Forms може лесно да превръща хартиените форми и бланки в електронни, запазващи вида на оригиналния документ. След това софтуерът стартира и автоматизиран процес по придвижване, вземане на отношение и одобрение на бланката. “Ще покажем нов и иновативен подход как хартията много бързо и лесно може да бъде превърната в електронна форма, запазвайки своя вид и форматиране” – сподели по този повод Ради Атанасов – “Продуктът ще адресира нуждите на средни и големи клиенти, като планираме и създаването на партньорска мрежа от компании в различни страни, чрез които да достигаме до повече клиенти.”

Другият новосъздаден продукт на OneBit Software – OneBit NextGen Portal – ще бъде базиран на дългогодишния опит на компанията в изграждането на различни портални решения. Той ще предоставя бърз и евтин начин за създаване на подобен род портали, които да консолидират и визуализират данни от различни системи в един централен екран. В същото време ще предоставя достатъчно възможности за настройка и конфигуриране спрямо специфичните нужди на клиента.

През последната година екипът на компанията се е увелчил почти двойно и за нея работят единствените в България MVP (Most Valuable Professional) специалисти в сферата на SharePoint и Office 365. “Изключително много ценим всеки член на екипа си и вярваме, че човешкият ресурс е най-ценното за развиващата се съвременна компания” – сподели Димитър Каданов, изпълнителен директор на дружеството.

Неотдавна то е участвало в благотворителен търг, на който е “спечелило” един час от времето на световния шампион по шахмат Веселин Топалов. В тази връзка OneBit Software организира мини турнир по шахмат, в който гросмайсторът се изправи срещу екипа на фирмата, както и срещу представители на медиите. Напълно очаквано българският световен шампион спечели всички срещи. Той призова държавата да подпомага развитието на клубове по шахмат и да подкрепя талантливите деца в този интелектуален спорт.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.