Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | September 24, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Наградиха най-добрите мобилни приложения за финансовия сектор

Наградиха най-добрите мобилни приложения за финансовия сектор
ENTERPRISE

Идеята за мобилно приложение „Влез в бюджета“ спечели първо място в конкурса за мобилни приложения и интерактивно съдържание на UniCredit App Challenge. Състезанието с награден фонд над 10 хил. лв., организирано от Уникредит Булбанк и неформалния форум за специалисти в областта на мобилните комуникации Mobile Monday, се проведе между 27 май и 23 юни.

Целта на “Влез в бюджета” е да улеснява по удобен начин следенето на покупките и тегленето на пари. Приложението предвижда потребителят да може с едно движение да разпределя информацията в бюджети за храна, разходи за кола, за образование и т.н. Ако успее да „влезе в бюджета си“ клиентът получава бонус точки от банката и преференции.

На второ място журито на конкурса класира “На пазар с Donna“  - мобилен клуб за пазаруване, предлагащ продукти на марките, включени в каталог Donna на УниКредит Булбанк. На трето място се класира идеята „Get-a-credit”.

Наградата на публиката спечели мобилното приложение на Благовест Димитров „DareU“.  Идеята му е да предизвиква потребители да правят неща, които им носят намаления, безплатни услуги или друг вид бонуси.  Журито определи и специална награда за Приложение за улесняване изпращането на дарителски смс за кампаниите на DMS България. Победителят получи правото да избере кауза, на която банката да дари от негово име 500 лева.

Критериите, по които журито, в което участваха представители на бизнеса и ИТ сектора, определи победителите, бяха приложимост, иновативност и потенциал за реализация. Журито се насочи към идеи, които да дават конкретни решения и реални ползи за банковия клиент, съобщават организаторите.

 

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.