SIStory на тема „От идея до бизнес” се проведе във Велико Търново

2_SIS_Veliko_Tarnovo

На 12 февруари се проведе първото събитие на Start It Smart | Veliko Tarnovo - едно от най-новите представителства на предприемаческата организация извън София. Инициативата обедини близо 100 човека, 3 часа дискусии и презентации и множество интересни идеи.

Основният гост на събитието - президентът и съосновател на Start It Smart Петър Шарков - разказа пред аудиторията за създаването, визията, целите и дейността на организацията. По време на мероприятието бяха обсъдени въпроси, касаещи бизнес средата в страната, предизвикателства пред младите предприемачи в самото начало, пътят, който трябва да изминат от своята идея до превръщането й в бизнес и др.

Най-голямата българска стартъп организация Start It Smart има представителства в градовете София, Пловдив, Велико Търново, Русе и Бургас. Тя съществува от 2009 г. и през годините е организирала някои от най-запомнящите се инициативи в подкрепа на стартиращите предприемачи у нас, включително състезанието за бизнес идеи 3Challenge, както и поредицата от лекции с успешни български лидери и бизнесмени SIStory. Националният клуб е създадел и на единствения по рода си в региона преакселератор за стартиращи фирми, чието трето издание започна наскоро.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.