Да чуем автентичния си глас – единствен по рода си семинар в София за работа с гласа

Българската публика ще има възможност да се запознае с най-ефективните техники за използване на гласа в артистичната сфера, бизнеса и човешките взаимоотношения в рамките на единственото по рода си у нас обучение „Гласът“ с международно признатата немска специалистка по вокално изкуство Анете Гьорес. Събитието ще се проведе на 5 и 6 ноември, в хотел Арена ди Сердика, гр. София и ще бъде насочено към всеки, който говори често пред публика или иска да се научи да въздейства и да привлича със своя глас. Особено полезно ще е участието за артисти, преподаватели, телевизионни и радио водещи, оратори, политици, треньори, ръководители на фирми, както и за практици в областта на продажбите, връзките с обществеността, човешките ресурси и организирането на събития. Максималният брой участници ще е 15 души, тъй като с всеки участник ще се работи индивидуално.

„Курсът ще акцентира върху техниките за хармонизиране емоционалното състояние на човека, неговото ментално и физическо състояние. Той може да бъде полезен в изключително широк кръг от ежедневни дейности. Независимо дали се забавляваме с приятели, дали сме с любимия човек или със семейството си, на сцената или на бизнес среща, начинът, по който използваме нашия глас, до голяма степен определя, как другите ще възприемат посланията ни и нас самите. Гласът е пряко отражение на нашата личност и вътрешна енергия, издавайки нашата увереност или несигурност, състояние на стрес или спокойствие, истина или лъжа. Гласът е в пълна хармония с цялото ни тяло. Той не лъже и е най-доброто средство да постигнем автентичност и да се представим в истинската си светлина. Затова и умението да владеем своите глас, интонация, дишане и реч може да ни превърне от незабележим събеседник в привлекателен, магнетичен и запомнящ се човек“ - споделя Росица Костадинова, организатор на събитието.

Тя е убедена, че курсът може да помогне на участниците да се свържат с истинския си автентичен глас, който се намира някъде вътре в тях. Онзи вътрешен глас, който някои хора може би не са чували никога, а други се изненадват искрено, когато го чуят за първи път. Един много по-въздействаш, вибриращ и жив глас. Семинарът ще акцентира върху работата с физическите техники за разгръщане на гласа.

Коя е Анете Гьорес?

Водещият на курса Анете Гьорес (Annette Goeres) е специалист и университетски преподавател с над 25 годишен опит и експертиза в областта на използването на човешкия глас, пеенето, дишането, артистичното и сценично поведение. През годините тя е спомогнала за подобряване на уменията за комуникация на някои от най-известните политици, предприемачи, обществени лидери, водещи и артисти от редица страни по света. Повече информация за Анете Гьорес е достъпна на адрес: http://www.freiestimme.de/en/biography. Характерно за нея е, че не просто показва техниките на своите ученици, а е способна да прецени кой от тях от какво има нужда и коя от всичките техники към този момент е най-подходяща за него. На 3 ноември Анете Гьорес ще проведе публична лекция в рамките на Джаз Фестивала в Пловдив.

Повече информация за семинара е достъпна на адрес:

http://bgseminari.com/%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BA%D1%83%D1%80%D1%81/

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.