Бизнес констелациите – нов подход за развитие на компаниите

1119-1-bg-571f38cf7e80b02a0dba650e161f0ce711

Имали ли сте някога чувството, че компанията, която ръководите, има по-голям потенциал, но по някакви причини не го достига? Или че в нея има скрити проблеми, които не знаете как да дефинирате и решите? Бизнес констелациите са нов подход, който ви снабдява със своеобразни „рентгенови очила“ за вашата компания и ви позволява да видите всички процеси, протичащи в нея и невидимите причини, които балансират бизнеса и я движат напред. Изследвайки направо отделните системи в организацията, взаимоотношенията между тях, както и между техните компоненти, този метод дава съвсем нова гледна точка към случващото се в нея и разкрива истинските причини за проблемите.

Констелациите са създадени през 80-те години на миналия век с цел да спомогнат за подобряване взаимоотношенията в семейството и разкриване на скритите проблеми между неговите членове. Постепенно обаче те се налагат като мощен инструмент за развитие на компаниите и всевъзможни други организации.

В основата на метода е разглеждането на компанията като система, включваща множество по-малки системи, които влияят на нея, както и помежду си. Това позволява да бъдат дефинирани истинските проблеми, стоящи зад видимите симптоми, както и да се намери цялостно решение на системно ниво.

Подходът за решаване на бизнес проблеми чрез констелации ще бъде представен пред българската публика от дългогодишния специалист в областта на взаимоотношенията Алма Тибурцио (Alma Tiburcio) на практически тричасов уъркшоп, насочен към собственици и мениджъри на компании, служители на ръководни позиции, както и лидери на организации от всякакъв тип. Събитието ще се проведе на 28 февруари, в Best Western Hotel, София, а цената на билетите е 60 лева.

Алма Тибурцио е консултант с над 10 годишен опит в сферата на бизнес и личните взаимоотношения, напълно отдадена на позитивната трансформация на своите клиенти. Била е фасилитатор на множество семинари коучинг сесии и лекции в цяла Северна и Южна Америка.Експертизата й е основно в сферата на бизнес и финансовите взаимоотношения, както и на семейните взаимоотношения, романтичните връзки, сексуалността и др. Създател е на методологията за трансформация Es Fundadora de TRANSFORMACIÓN SISTÉMICA, която комбинира мощни средства за постигане на реални резултати във всяка сфера на живота.

Повече информация тук.

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/182981312182772/

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.