Преакселераторът на Start It Smart набира участници за втория сезон на програмата си

00000

След успеха на първия сезон, в който участваха 14 екипа от млади предприемачи, Start It Smart | Pre-Accelerator отвори нов апликационен прозорец. През втория сезон организаторите планират да надградят обучителната и менторската част на програмата си на база на събраната вече обратна връзка от участници, ментори и партньори.

Ще бъдат добавени нови обучителни теми и ще се постави акцент върху персоналното взаимодействие между ментори и екипи.“Активното участие на менторите в Сезон 1 помогна на голяма част от екипите да израстнат като бизнес личности, да водят преговори и да се представят добре пред потенциални клиенти. Ако носите заряда вътре в себе си, ако обичате да поемате рискове и искате да създадете нещо ново на този свят - Start It Smart | Pre – Accelerator ​е първата стъпка към вашия успех” – обръща се към бъдещите участници в Сезон 2 екипът на преакселератора.

Вторият сезон на Start It Smart | Pre-Accelerator, който започва през средата на месец септември, приема кандидатури до 06 юли 2014 г. До тогава всеки, който има идея за бизнес, може да я сподели с предприемаческата организация и да получи подкрепа и шанс за финансиране.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.