Нова българска платформа позволява да споделяме свободното си време

i-am-free

Българска стартираща фирма създаде нова онлайн платформа, позволяваща на всеки желаещ да споделя свободното си време срещу заплащане или да намери изпълнител, на когото да възложи определени задачи. Проектът се нарича Iamfree.pro и има за цел да свърже възложители и изпълнители на различни дейности. Чрез него хората с ограничено време могат да намерят кой да им помогне с превода или принтирането на документи, оформянето на фирмена презентация, набирането на текст, плащането на парното, разхождането на кучето, покупките на хранителни продукти или дори да им купи кафе, когато нямат възможност да го направят сами. Платформата е много подходяща също и за професионални услуги като ремонти, автомонтьорска работа, почистване, фотография, дизайн или дори счетоводни и консултантски услуги.

„Нашата цел е проста – да помогнем на хората да споделят по-лесно своето свободно време, да печелят от това, както и да спечелят повече време, когато не разполагат с такова. Iamfree.pro може да се използва по всяко време и навсякъде, позволявайки на всеки желаещ да бъде както възложител, така и изпълнител на разнообразни услуги“ - споделя Васил Димитров, който заедно с Тодор Костов е съосновател на платформата.

Регистрацията в сайта е напълно безплатна, а фирмата ще получава малък процент всеки път, когато изпълнителите изтеглят пари, спечелени от Iamfree.pro. Освен възможност за свързване на двата типа потребители, Iamfree.pro им предоставя и система за рейтинги, чрез която всеки може да оцени възложителя или изпълнителя, с когото е работил. Така изборът на изпълнител става информирано, на база на неговия рейтинг и отзивите от предишни поръчки, в които е взел участие. Освен това платформата позволява бърза и лесна комуникация чрез вграден чат.

„Идеята за Iamfree.pro се корени в желанието ни да организираме времето си по най-добрия начин. Ние сме активни млади хора, които следват, работят, спортуват и вършат още куп неща в свободното си време. В желанието си да водим динамичен начин на живот обаче често не смогваме с някои ежедневни задължения – да разходим кучето, да изчистим къщата и т.н. Затова създадохме една виртуална общност за споделяне на услуги, чрез която всеки да може да предоставя своето време, знания и умения, както и да печели време, прехвърляйки несвойствените за него дейности на някой друг. Убедени сме, че икономиката на споделянето тепърва ще променя живота ни и с Iamfree.pro ще се опитаме да заемем ключово място в нея“ - разказва съоснователят на проекта Тодор Костов.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.