TestingAgents.com спечели състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge

testing-agents

TestingAgents.com е победител в четвъртото издание на турнира за иновативни бизнес идеи 3Challenge. Събитието се проведе на 21 септември, събота, в клуб Студио 5 в НДК. Състезанието се организира от клуба по предприемачество Start It Smart. Генерален партньор на 3Challenge е SuperHosting.BG, а спонсори са Telerik и Obecto.

TestingAgents.com е онлайн платформа, която помага на компании да подобрят преживяването на потребителите в уеб сайтовете им, софтуер или онлайн игри чрез тестове с реални потребители. Екипът на TestingAgents впечатли журито с постигнатия напредък в трите месеца между етап Seed и етап Grow на 3Challenge, визията им за бъдещо развитие, както и с увереното си поведение на сцената.

За първи път в историята на 3Challenge достъпът на събитието беше силно ограничен до гости със специални покани. В следствие на ексклузивния характер на събитието 95 процента от аудиторията бяха хора стартиращи или вече стартирали собствен бизнес. Част от гостите бяха и някои от най-успешните български предприемачи и бизнесмени като Христо Попов – CEO на 100% Think Fresh, Ирина и Петър Горялови – съоснователи и CEOs на DreamersDo, Тодор Колев – основател и CEO на Obecto, Тодор Йотов – CFO на FinAnalytica, Салим Вирани – създател на събитието Leancamp.

По време на събитието беше представена и новата визия на Start It Smart. Ново начало, нови проекти, нова структура са основните причини за ребрандинг на организацията. Новият брандинг е реализиран от младия талантлив дизайнер Филип Бояджиев. Той е бакалавър по рекламен дизайн и председател на Студентския съвет на Националната Художествена Академия в продължение на 4 години. Филип е и най-новото попълнение към екипа на Start It Smart.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.