Форум Empatheast гостува на betabreakfast

empatheast

На 25 септември, от 9:30 ч., в столичното споделено работно пространство betahaus ще бъде представен форумът за социална промяна в Източна Европа Empatheast. Представянето ще се състои в рамките на betabreakfast - традиционни срещи на закуска, които се провеждат всеки четвъртък в coworking пространството и обединяват предприемачи, фриленсъри и други интересни хора.

Empatheast e новото пространство, където темите социални иновации, социално предприемачество и отворено образование се смесват, за да катализират устойчива обществена промяна. Едни от най-дръзките световни лектори ще представят провокативните си идеи, а после в групови обсъждания по неконвенционален начин участниците ще се създават новата промяна. Това ще бъде място за среща на активната част на българското общество, което има амбицията не само да слуша и говори за промяната, а и да прави крачки в нейна посока.

Форумът за социална промяна към създаването на общество, което е справедливо, проспериращо и ориентирано към щастието на човека предстои на 13 – 15 ноември в Пловдив. Oчаквайте повече информация скоро на http://empatheast.net/.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.