Клуб Start It Smart организира събитие за споделяне на предприемачески знания

sisiety-znanieto-e-po-sladko

Клубът за подкрепа на стартиращите предприемачи Start It Smart ще обедини усилия със стартиращата компания Use Together, която е в портфолиото на акселератора LAUNCHub, за да осъществи първото по рода си у нас събитие за споделяне на предприемачески знания. То се нарича "SISiety: Знанието е по-сладко, когато е споделено" и ще се проведе на 18 юли, четвъртък, от 18:30 ч., в споделеното работно пространство betahaus.

Start It Smart е национален клуб, който вече пет години популяризира предприемаческия дух, подкрепя младите хора, стартиращи бизнес, организира състезания за бизнес идеи, както и редица други прояви в тази насока. Use Together от своя страна са българо - румънска онлайн платформа за споделяне на различни вещи - от книги и дрехи, до автомобили и други по-големи неща. Неотдавна сайтът получи финансиране от инвестиционния фонд и акселератор LAUNCHub.

Гостите на съвместното събитие ще могат по един нов начин, да намерят подходящи хора, с които да споделят информация, знания и опит в сферата на стартирането и развитието на бизнес. Форматът на срещата ще е тип "работилница", изработен от екипите на двата организатора. Повече информация и покана можете да получите от тук.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.