Два български стартъпа ще участват в European Pirate Summit

pirate-summit

Две български стартиращи фирми ще вземат участие в международното стартъп събитие European Pirate Summit 2013. Това са Imagga, която развива платформа и различни софтуерни инструменти за разпознаване и автоматизирано управление на изображения, както и софтуерната фирма Storpool. Форумът ще се проведе на 26 и 27 август в германския град Кьолн.

Освен тях в ивента ще се включат също германските стартъпи Avuba, който разработва революционна технология за банкови плащания, Fast Forward Imaging, който променя начина на заснемане на продуктови фотографии, Pitorisk - доставчик на икономическа информация и Stilnest - платформа за триизмерен дизайн, британските ringPAY - приложение за мобилни разплащания и Unioncy - услуга за управление на всичко, което харесваме, френските Bunkr, която има амбицията да бъде убиец на Powerpoing и Twoodo - инструмент за онлайн сътрудничество, австрийската Locca!, която позволява да проследяваме всичко през GPS, както и латвийската услуга за криптиране на мобилни разговори и съобщения Safevox.

България е една от двете източноевропейски страни с участници в събитието и единствената с два участващи стартъпа. Очаква се на тазгодишното събитие да се съберат над 750 посетители, предимно от европейските стартъп и инвестиционни среди.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.