Представители на SM Consulta ще бъдат гост-лектори в магистърската програма „Бизнес анализ и ERP системи“

Business-Intelligence-tablet

Специалистите Веселин Митрев и Светла Манолова от софтуерната компания SM Consulta ще бъдат гост-лектори в първата по рода си у нас магистърска програма по бизнес софтуер.Припомняме, че магистратурата „Бизнес анализ и ERP системи“ е съвместна програма наВисшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и образователната организация ERP Academy. Темата на предстоящата лекция ще бъде „Lean планиране на производството със Siemens/Preactor APS“. Това е поредната технологична компания, която се включва в магистратурата, след фирми като ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН България, БГ Бизнес Солюшънс, както и редица гост лектори от водещи межуднародни компании в ERP бранша.

„От години се говори за по-тясна връзка между образованието и бизнеса и се радвам, че с магистратурата „Бизнес анализ и ERP системи“ успяхме да го постигнем, при това в един бранш с висока добавена стойност, който има огромна нужда от квалифицирани кадри. Интересът на технологичните фирми към програмата е впечатляващ и непрекъснато се увеличава“ – заяви по този повод Наталия Футекова, основател на ERP Academy и създател на магистратурата.

Веселин Митрев е сертифициран специалист от Infor, Microsoft и Preactor с дългогодишен опит в изграждането и внедряването на цялостни решения за управление на производствени компании. Той е участвал в успешното реализиране на редица проекти и е един от най-добрите консултанти по внедряване на софтуер за детайлно планиране на производството в България. Светла Манолова е управител на SM Consulta. Притежава редица специализации и има дългогодишен опит в IT индустрията.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.