Стартиращи предприемачи се срещнаха с потенциални инвеститори в betahaus

3

На 8 октомври в betahaus Sofia се проведе среща със стартиращи предприемачи в сферата на технологиите и потенциални инвеститори за техните идеи. Целта на събитието бе стартъпите да разговарят с представители на най-големите брандове в региона като представят идеите си в неформална и приятелска обстановка.

"Ако си tech стартъп, хакер или мечтател с яка идея как можеш да промениш света, сигурно имаш нужда от малко подкрепа, за да релизираш своята идея. Някой от най-големите брандове в региона (Tuborg, Milka, Shumensko, Danone, Avon, Lidl, Chupa Chups) са ни възложили задачата да намерим яки идеи, които те могат да подкрепят в своите маркетингови бюджети", споделиха организаторите от ilyan.com.

betahaus е коуъркинг пространство за стартъпи и работещи на свободна практика. Организацията е част от развиващата се международна мрежа с независими хъбове в Берлин, Хамбург и Кьолн, Цюрих, Лисабон и Барселона. В betahaus се провеждат лекции, семинари, изложби, филмови прожекции, представяния на книги, продукти и проекти, както и събития в рамките на фестивали и форуми в креативната сфера.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.