Български стартъп ще участва в обучителната програма на образователния акселератор Emerge Education

cropped-header_hr_2

Българската платформа за професионално самообучение Traincamp.me ще участва в най-големия образователен акселератор в Европа Emerge Education. За програмата са кандидатствали над 200 проекта от цял свят.

Българският стартъп е избран заедно с други 5 екипа и ще участва в 90-дневната обучителна програма на акселератора, която ще се проведе в Лондон. По време на обучението екипите ще имат възможността да работят с опитни образователни експерти от IBM, NASA, Итън Колидж, Oxford University Press и др. В средата на октомври ще се проведе т.нар. Demo day, по време на който екипите ще представят проектите си пред важни инвеститори в областта на образованието.

Платформата за професионално самообучение Traincamp.me е изградена около специален алгоритъм, който помага на потребителите да откриват най-добрите видеообучения, курсове, книги, конференции и семинари на живо от областта на технологиите, дизайна и дигиталния маркетинг. До няколко седмици стартъпът ще пусне beta версия за всички, които имат желание да опитат функционалностите на платформата.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.