Присъствието на международните пазари е гаранцията за високото ниво на българските компании, произвеждащи и дистрибутиращи фискални устройства

DSC_2028

Вторият лектор на провеждащото се в момента събитие MySuccess.bg бизнес форум за добри практики в сектор Електроника и електротехника бе Васил Василев.

Като председател на Aсоциацията на производителите и дистрибуторите на фискални устройства в част от панела за Нови технологии и пазари, той запозната присъстващите с дейността на българските компании, занимаващи се с разработването и поддръжката на фискални устройства, включително софтуер за тях.

Въпреки че има своите проблеми този вид бизнес в България е устойчив постоянно отговаря на предизвикателствата като не спира да се развива и усъвършенства, сподели г-н Василев. Присъствието на българските компании на редица международни пазари доказва тяхното високо ниво, което спокойно може да се нарече световно.

Една от основните нужди на пазара са по-подготвените специалисти, които биха довели до времена когато „не само ще сглобяваме готови части, а ще имаме и истинско родно производство”.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.