Започна третото издание на бизнес форума МySuccess in Pharmacy

logo

Тази сутрин в Novotel  София управителят на сп. ENTERPRISE Надя Гогова откри третото издание на бизнес форума МySuccess in Pharmacy, посветен на успешните бизнес практики на водещи компании от сектора. В рамките на събитието ще бъдат представени актуални данни, тенденции и анализ на фармацевтичните продукти от гледна точка на клиента (пациента) потребител с фокус и практически примери за конкретни категории ОТC продукти.

По-късно през деня също така ще видим и представяне на актуални данни за пазара от анализаторска компания. Oчаква се също така да бъдат представени и дискутирани теми свързани с добрите бизнес практики и последните тенденции в управлението на качеството на новите инвестиции в производството, дистрибуцията на лекарства и автоматизацията на работата на аптеките и дрогериите, които вече са натрупали безценен опит, съобразен с нашите законови и културни особености, както и възможностите за партньорство с големите компании- производители, дистрибутори и вериги аптеки.

Сред лекторите, които ще видим в рамките на събитието са г-н Димитър Димитров, Изпълнителен Директор на Софарма Трейдинг; г-н Николай Хаджидончев, Генерален Мениджър на Тева Фармасютикълс България; г-н Красимир Славчев, Изпълнителен Директор на аптеки SCS, г-жа Мария Момчилова, Консултант изследовател за сектор “Здраве” в GFK и др.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.