Нов интерфейс на ePay.bg оптимизира плащанията през мобилни приложения

ePay-ONE-TOUCH-press-conference-Georgi-Marinov

Плащания само с едно натискане на бутона, напълно безопасно и достъпно за всеки със смартфон и дебитна или кредитна карта. Това вече е възможно с  ePay.bg ONE TOUCH - софтуерна разработка на първата платформа за електронни разплащания у нас - ePay.bg,

Иновативният ePay.bg ONE TOUCH е лесен и удобен за внедряване от търговци и производители на софтуер. Интерфейсът е достъпна възможност дори за малкия бизнес и позволява бърза интеграция на система за онлайн разплащания в разработвани от фирмите мобилни приложения.

еPay.bg ONE TOUCH осигурява висока степен на сигурност на транзакциите - системата притежава най-високия международен сертификат „Доставчик на платежни услуги - Ниво 1” от MasterCard. Гаранция за сигурността на плащанията е също прецизният подбор на партньори от страна на ePay.bg, които трябва да отговорят на определени от компанията критерии за съвместна работа.

Ползите са многобройни и за крайния потребител, тъй като процесът на разплащане е максимално опростен. Транзакцията може да се извърши както през ePay.bg за потребителите на системата, така също и с еднократна регистрация на банкова карта. Всяко следващо плащане се извършва само с натискане на един единствен бутон - еPay.bg ONE TOUCH, без да се налага многократно въвеждане на данните от банковата карта или излизане от съответното приложение.

„Интерфейсът е първата и единствена по рода си разработка в България. Създадохме този продукт, за да улесним търговците и софтуерните производители във внедряването на системи за онлайн разплащания през мобилни приложения. Интегрирането на ePay.bg ONE TOUCH в подобни апликации осигурява комфорт за крайния клиент, който не желае да губи време, сблъсквайки се ежедневно с излишни процедури и действия при онлайн пазаруване“, каза Георги Маринов, изпълнителен директор на ePay.

"Изводите от скорошното проучване MasterIndex България 2015 показват, че 66,3% от картодържателите у нас са склонни да правят мобилни плащания и 25,6% от тях заявяват, че използват мобилни устройства, за да плащат. Тези числа доказват, че мобилната търговия има огромен потенциал, коментира директорът на представителството на MasterCard в България - Ваня Манова.

По думите й високата сигурност на съхранение и процесинг на данни и не на последно място изключителната леснота на интеграция с нея я прави универсално решение за всички бизнеси, в т.ч. и прохождащи.

Атанас Шарков, създател на Таксистарс, от своя страна сподели успешния си опит от въвеждането на новия интерфейс в мрежата за мобилни такси поръчки - Taxistars."Плащане с банкова карта или чрез системата на ePay.bg през мобилно приложение е следващата стъпка в развитието на електронните плащания. Освен удобството, потребителят вече може да бъде спокоен, че транзакцията ще бъде изпълнено навсякъде, във всеки момент през неговото собствено мобилно устройство. Благодарим на нашите партньори от еPay.bg и MasterCard, че ни подкрепиха за реализацията на подобна иновативна услуга, която ще бъде достъпна на всички картови потребители за първи път в България, и малко след световната им премиера!"

В допълнение към гаранциите за качество и сигурност на ePay.bg ONE TOUCH, от еPay.bg се ангажират също с осигуряване на защита финансовия интерес на крайния потребител, не само с техническата поддръжка на системата.

 

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.