Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 5, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Уникредит Лизинг с нов изпълнителен директор

Уникредит Лизинг с нов изпълнителен директор
ENTERPRISE

Александър Кръстев е новият главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Лизинг. Той е част от екипа на банкатаот 1998 г., като през последните години заема позицията главен риск директор.

Кръстев ценен професионален опит в международна среда чрез работата си в Милано и Букурещ и участието си в програмата на УниКредит за Млади таланти. След това заема позицията Мениджър aнализ и контрол на кредитната дейност и активно подпомага процеса по сливане на трите банки Булбанк, HVB Bank Biochim и Хеброс Банк. От 2007 до 2009 г. управлява Кредитния риск в банката, а от 2009 г. е Главен риск директор на УниКредит Булбанк.

„Радвам се, че ще бъда част от мениджмънта на водещата компания в  индустрията. От началото на 2014 г. УниКредит Лизинг е 100% собственост на УниКредит Булбанк и това предоставя допълнителни конкурентни предимства на дружеството. По този начин можем да отговорим адекватно на все по-високите изисквания на нашите клиенти и да подкрепим бизнес развитието им.“, коментира Александър Кръстев.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.