Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 25, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Фасилити мениджмънтът в подкрепа на развитието на средата

Фасилити мениджмънтът в подкрепа на развитието на средата
Miglena Ivanova

Фасилити мениджмънтът увеличава добавената стойност на сградите, които се управляват професионално, а в подкрепа на управлението на сградите вече действат различни иновации, които водят и до намаляване на разходите.

Около това мнение се обединиха участниците в третия Фасилити мениджмънт форум, организиран от сп. „ENTERPRISE”, Индустриален логистичен парк Бургас  и Българска фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

Конференцията откриха Надя Гогова, управляващ партньор на сп. ENTERPRISE, председателят на БГФМА Иван Велков и изпълнителният директор на Логистичен индустриален парк Бургас Стамен Стамов.

Сред официалните гости на събитието бяха Ивелина Стратева, директор на дирекция „Икономика и стопански дейности” в Община Бургас, и представителят на КРИБ-Бургас Павлин Иванов.

„Радвам се, че този форум се провежда в Бургас, защото това е най-подходящото място. Ние сме на трето място в страната по брой на издадени разрешения за строеж, което показва, че икономиката на града ни се развива. Има и сериозни перспективи пред Индустриалния и логистичен парк в Бургас”, коментира Ивелина Стратева.

На събитието бяха представени възможностите, които индустриалната зона в Бургас предоставя на бизнеса. Експертите дискутираха и иновациите при дигитализирането на сградите, софтуерните решения във фасилити мениджмънта и готовността на бизнеса да посрещне промените в средата.

По време на форума компании – като например Ceres Management Services,  Планекс Инвест, Летище Бургас, Е.Миролио ЕАД и други, споделиха опита си и успешните практики в сектора.

Официални партньори на форума са Окин България, Сентър Майн, Идеал Стандарт-Видима АД и Солико ЕООД.

Снимка: Флагман.бг

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.