Българско приложение за проследяване на работните смени през смартфон

mtimecard

Най-малките фирми често не се нуждаят от сложни решения за да управляват бизнеса си. Това обаче често може да ги изолира от възможностите, които може да им предоставят технологиите. Затова и доста компании се опитват да създават подходящите инструменти, насочени към микрофирми. Съвсем ново подобно приложение е представеното днес mTimeCard, разработка на Сирма Мобайл, подразделение на Сирма Груп.

Приложението, което работи на мобилните платформи iOS и Android, позволява на малките компании да управляват времето на своя персонал лесно и без допълнителни инвестиции. В повечето малки фирми с няколко души служители на собствениците се налага да контролират тяхното присъствие на работното място. mTimeCard позволява лесно проследяване на броя работни часове, обедни и други почивки, както и общи тенденции в поведението на работника – редовни закъснения, ранно тръгване и т.н. Всеки служител да се регистрира през мобилния си телефон, когато пристига на работното си място и след това – когато го напуска. Служителите също могат да проверяват своите индивидуални изработени часове, които са регистрирани в системата и да се уверят, че те ще бъдат изплатени. Системата изпраща и sms или имейл съобщения на регистрираните в нея, в случай че има непредвидени закъснения. Приложението е създадено да посрещне нуждите на собственици на магазини, кафенета, сладкарници и т.н. с малък брой работници и сравнително малък обем продажби.

mTimeCard се предлага като неограничен безплатен абонамент за фирми, които притежават един единствен обект. Когато търговецът желае да използва услугата в повече обекти, има възможността да добави нови такива срещу малка месечна такса. За подсигуряване на финансовите транзакции, mTimeCard е интегриран с PayPal.

За момента програмата е насочена основно към Северна Америка, заради което се предлага само на английски език. Продуктът обаче ще се предлага и в България, така че най-вероятно може да се очаква локализация.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.