До края на март се приемат номинации за най-иновативно българско предприятие

innovation

Фондация "Приложни изследвания и комуникации", координатор на Еnterprise Europe Network – България, съвместно с Министерството на икономиката, енергетиката и туризма за осми пореден път организира Национален конкурс за иновативно предприятие на годината. Номинации се приемат от фондацията до 30 март 2012 г., като наградите ще бъдат връчени по време на предстоящияв края на май.

Конкурсът цели да покаже успешните български бизнес модели, базирани на на иновациите и новите технологии и да привлече вниманието на широката общественост към постиженията на българските предприятия в областта, уточняват организаторите.

До участие в конкурса се допускат всички активни фирми, без ограничение на сектора им на дейност, които имат успешно внедрена иновация за последните три години.Номинираните кандидати трябва да попълнят карта за участие, в която описват иновативния си продукт, услуга или процес. След като бъдат оценени от експертна комисия, получилите най-висок резултат в групите „микро и малки предприятия” и „средни и големи предприятия”, ще бъдат посетени от експерти от фондацията. Финалният етап се състои от разглеждане на номинациите от жури, съставено от представители на министерства, научни и нестопански организации.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.