Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 20, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Браншовите организации от хранително-вкусовата промишленост ще вземат участие в Бизнес форум MySuccess.bg in F&B на 29 ноември

admin

Водещата изследователска компания Прагматика ще представи специален анализ за тенденциите на пазара на хранително-вкусовата промишленост в България.

Първият бизнес форум за управлението на производството на храни и напитки MySuccess.bg in F&B: „Управление на промяната“ ще се проведе на 29 ноември 2011 г. (вторник) в хотел Кемпински Зографски в София. Форумът се организира от списание ENTERPRISE и цели да събере водещи представители на хранителната индустрия, които да обсъдят тенденциите за развитие на българския пазар.

Браншовите организации в хранително-вкусовата промишленост ще вземат активно участие в Бизнес форума MySuccess.bg in F&B, тъй като развитието на сектора е от изключителна важност за българската икономика. Споделянето на опит между българските производители на храни и напитки е ключова стратегия в изграждането на успешни и трайни бизнес взаимоотношения.

MySuccess.bg in F&B ще представи добрите практики на някои от най-добрите български производители и опитът на големи чуждестранни компании. По време на първия панел от Форума представители на водещи компании в страната ще споделят своите успешни стратегии за развитие и постиженията на техните компании в областта. Сред лекторите, с чието мнение участниците на форума ще могат да се запознаят, са мениджъри в едни от големите компании в хранително-вкусовата индустрия, като Тандем ООД, Победа АД, Девин АД, Захарни заводи АД , Флорина България и поканените Хлебозаводи Корн АД и Бор Чвор ЕООД.

Вторият панел от бизнес форума MySuccess.bg in F&B ще представи резултатите от проучвания в областта на бизнеса за храни и напитки за потребителите, тенденции за българския пазар и екпертни съвети и примери за търговски и маркетингови стратегии за навлизане на пазара. Това ще помогне на представителите на този бизнес да се ориентират за сътоянието на пазара и да вземат правилните решения за бъдещото развитие на своите компании.

Форумът се провежда с подкрепата на Българска стопанска камара, Асоциацията на месопреработвателите, Асоциация на млекопреработвателите, Асоциация на производителте на безаколхолни напитки в България и CEED Bulgaria (Център за развитие на предприемачеството).

Спонсори на събитието са Булвария ЕАД, TBI Rent, TBI Info и Баркод Системи.

С подкрепата на : LLP Dynamics България

Медийни партньори на събитието са: Jobs.bg, Human Capital, Darik News, Lex.bg, Моите пари, Телевизия Европа, Econ.bg, Вестник Класа, NewBussiness, Mail.bg, Expert.bg, iNEWS, Menu.bg, Kaldata.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.