Acronis придобива дългогодишния си партньор в ЮАР Synapsys

Acronis придобива дългогодишния си партньор в ЮАР Synapsys

Компанията за киберзащита Acronis обяви придобиването на Synapsys - дългогодишен партньор в Кейптаун, Южна Африка, специализиран в разпространението на решенията за киберзащита на Acronis.

Това е четвъртото придобиване на Acronis през последните 18 месеца, съобщават от компанията.

Synapsys е група от компании, която предоставя решенията за киберзащита на Acronis на хиляди клиенти чрез мрежа от дистрибутори, риселъри и доставчици на управлявани услуги в Южна Африка и на целия континент. Състои се от два бизнеса: Synapsys Systems (Proprietary) Limited, специализиран дистрибутор на софтуер и регионален оторизиран дистрибутор на Acronis за локални решения от 2003 г., и Synapsys Distribution (Proprietary) Limited, който обслужва пазара на доставчиците на услуги с помощта на Acronis Cyber Cloud Platform.

Придобиването съвпада с продължаващата глобална инициатива на Acronis, която има за цел да осигури разширен достъп в страните до световните ресурси на компанията. Тъй като търсенето на облачни и управлявани услуги се увеличава по целия свят, това създава възможности за доставчиците на услуги, които предоставят решения за киберзащита на Acronis.

Питър Френч, управляващ директор на Synapsys, сега ще бъде генерален директор на Acronis за пазара в Близкия изток/Африка.

След планиран преходен период Synapsys ще бъде интегрирана в Acronis и ще отговаря за всички продажби в Африка на решенията за киберзащита на Acronis.

Като част от стратегията за ускорен растеж на компанията Acronis ще продължи да проучва потенциални възможности за придобивания, които ще разширят способността за справяне с петте вектора на киберзащитата - решаване на предизвикателствата свързани с безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност (SAPAS), които са тясно свързани с защитата на данни, приложения и системи.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.