Acronis представя новата платформа Advanced Automation с фокус върху облака

Acronis представя новата платформа Advanced Automation с фокус върху облака

Компанията за киберзащита Acronis обяви платформата Acronis Advanced Automation. Изградена въз основа на доказаната история на успехите на Acronis при предоставянето на интегрирани решения, помагащи на партньорите да рационализират услугите си и да ги опростят, Acronis Advanced Automation помага на доставчиците на управляеми услуги (MSP) да преминат от прости услуги "на парче" към такива, които са фокусирани към облака, базирани на абонаменти, изискващи нов подход към таксуването и управлението на договорите.

Сложността е едно от големите предизвикателства за MSP. Причините за нея са в множеството бизнес инициативи, съсредоточени върху иновациите в продуктите, моделите на предлагане, услугите с добавена стойност.

Acronis Advanced Automation е решение за малките и средните доставчици на управляеми услуги по целия свят, които желаят да опростят и да рационализират своите бизнес дейности. Налице са централизирани контрол и управление на услугите, пълно проследяване на времето и ютилизация на персонала, както и автоматизирано тарифиране на база реално потребление. Благодарение на това Acronis дава сила на MSP компаниите да добият пълна видимост над своите договори, доставки, сервизни казуси (тикети) и работни елементи — за да максимизират приходите си и да подобрят доверието на клиентите си.

"В ИТ индустрията продължават да се явяват нови и нови сценарии на използване на естествените решения за автоматизация. Acronis предлага продукт, който позволява на MSP по целия свят да автоматизират дейностите си и да вземат по-добри решения, базирани на данни. Независимо дали фирмата възниква като млада, наскоро стартирала компания или пък вече върви към зрялост, Acronis Advanced Automation помага на всеки доставчик на услуги да контролира и развива своя бизнес с управляеми услуги", каза Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis. "Щастливи сме да продължим да въвеждаме нови, иновативни инструменти за автоматизация чрез своето решение Cyber Protect Cloud и да помогнем на доставчиците на управляеми услуги да разширят своя бизнес", допълва той.

Advanced Automation предлага на доставчиците на управляеми услуги мощни средства за стимулиране на бизнес растежа, включително безпогрешно фактуриране и таксуване, интегрирано бюро за обслужване, автоматизирано проследяване на времето и поддръжка за услугите на абонаментна база. Тези възможности правят възможни:

  • Повишена ефективност: Advanced Automation помага на MSP да рационализират работните потоци, да автоматизират повторяемите задачи, да редуцират ръчната работа, за да се фокусират повече върху дейностите с висока добавена стойност;
  • Опростеност на бизнес дейностите: Advanced Automation опростява поддръжката на услугите на абонаментна база;
  • Подобрена продуктивност: Advanced Automation осигурява единна платформа за управление на потребителските данни, сервизни случаи (тикети), проекти, тарифиране. MSP могат да пестят време и усилия, за да са в състояние в крайна сметка да осигуряват желаните услуги по-бързо и по-ефективно.
  • Повече удовлетворение у клиентите и служителите: Advanced Automation помага на MSP да управляват по-добре добре взаимодействията с клиентите и да подобрят комуникацията с тях, бидейки по-отзивчиви, което води до повишаване на удовлетвореността на клиентите;
  • По-добра доходност: Advanced Automation автоматизира процесите и намалява обема на ръчната работа, което позволява на MSP да подобрят своите оперативна ефективност и доходност.

"Acronis Advanced Automation автоматизира нашия процес на фактуриране. Харесва ни как решението се връзва с QuickBooks и прави трансфера на фактурите и данните толкова лесни," каза Алекс Пресман, президент на Racom Business. "Автоматизирането на времеемки процеси за таксуване позволява на екипа ни да отделя повече време за важните бизнес-процедури като привличане на клиенти и изграждане на взаимоотношения, базирани на висока добавена стойност."

Acronis Advanced Automation е достъпен за съществуващите Acronis MSP партньори, както и за тези, които започват нов MSP бизнес. Имате ли интерес да внедрите решението? За повече информация, посетете: https://www.acronis.com/en-eu/products/cloud/cyber-protect/automation/

За да научите повече за Acronis Advanced Automation, прочетете следната блог публикация тук: https://go.acronis.com/advanced-automation-blog

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.