У нас вече има онлайн платформа за ветеринарни грижи

134_large

 

Ако си мислите, че само вашето куче или коте все още не е интернет потребител, помислете пак. Грижата за животните става поредната област, която навлиза с бързи темпове в онлайн пространството и се дигитализира. В България вече работи първата платформа за ветеринарни лекари и ветеринарни клиники, която предоставя цялостни услуги за домашните любимци и други животни. Тя се нарича Офертовет и е създадена от Omed.bg - първия български портал за медицински услуги.

 

За разлика от него обаче тя свързва собствениците на животни с ветеринари и ветеринарни клиники от цяла България. Освен това предлаганите през нея прегледи, лечение, лабораторни тестове и други услуги са със сериозни отстъпки. Проектът помага на стопаните също и със здравни новини и ценни съвети от специалисти как да отглеждат своите животни и да се грижат за тях при наличието на различни видове заболявания.

 

“Целта на екипа ни е да предложим цялостна здравната грижа за всеки член на семейство - от най-малките, през родителите, възрастните и достигайки до домашните любимци. По този начин ще се доближим до осъществяването на нашата мисия - да направим здравето достъпно за всеки българин” - коментира Христо Петков, основател на Офертовет.

 

Платформата обхваща на практика всичко, свързано с грижата за животните - от хотели за котки и кучета, през кастрация, чипиране, до подстригване и много други. До момента Офертовет работи с 14 ветеринарни клиники от цялата страна и техният брой бързо се увеличава. Броят на клиентите на платформата вече е достигнал 1020.

 

“Дигитализацията обхваща все повече области от живота ни и това стана още по-видно през последните месеци на социална изолация. Съвсем логично беше тази тенденция да засегне и грижата за животните - една от най-широко разпространените сфери на обществения живот. Създадохме първия сайт за свързване на ветеринари и собственици на домашни любимци, защото отчетохме липсата на такава платформа, а нуждата от нея беше потвърдена и от множество запитвания от клиенти на другите ни проекти” - добавя още Христо Петков.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.