Четири лесни начина да генерирате постоянен трафик на сайта си чрез "вечно" съдържание

Четири лесни начина да генерирате постоянен трафик на сайта си чрез "вечно" съдържание

Знаете ли кой е най-добрият начин за привличане на постоянен трафик към вашия уебсайт? Създавайте "вечно" съдържание.

Вечното съдържание не е нищо друго освен онова съдържание, което никога не излиза от тенденциите и остава актуално за вашата аудитория наистина дълго време. Като такова то продължава да носи стабилен трафик към вашия уебсайт доста след датата на публикуване, пише онлайн изданието business2community.com.

Когато имате постоянен трафик към уебсайта си, за вас ще стане по-лесно да постигнете целите си за реализации.

Създаването на такова съдържание обаче може да бъде предизвикателство, особено когато не знаете какъв тип съдържание може да ви помогне да останете актуални за дълго.

Изданието обобщава четири принципа, които да спазвате, за да създадете съдържание, което дълго ще генерира трафик.

Създайте казуси

Казусите никога не излизат от тенденцията. Повечето потребители търсят информация, за да научат нещо ново. Много от тях търсят съдържание, в което да видят повече данни. Такова съдържание обикновено улавя редица гледни точки и ви предлага възможност да придобиете по-добро разбиране на конкретен въпрос. Така намалява шанса и за всякакви пристрастия, които могат да възникнат от други форми на съдържание, създадени само с една единствена гледна точка.

Казусите са един вид социално доказателство, за да помогнат на потребителите да вземат по-добри решения за покупка. Ето защо купувачите търсят такова съдържание, преди да направят покупка или да вземат някакво важно решение.

Публикувайте отзиви за продукти

Прегледите и отзивите за продукти и услуги са друго вечно съдържание, което ще ви генерира качествен трафик. Прегледите на продуктите са важни както за маркетолозите, така и за купувачите. Те могат да помогнат на клиентите ви да разберете по-добре продуктите и услугите и да получите подробен контекст преди покупка.

Купувачите предпочитат да четат рецензии, създадени от потребители, защото им е по-лесно да се доверят.

Прегледите могат да помогнат за изграждане на доверие, повишаване на видимостта на продукта, увеличаване на трафика и увеличаване на продажбите. Един от начините да използвате прегледите на продуктите за постоянен трафик е да приемате генерирано от потребители съдържание по отношение на прегледите на вашия уебсайт.

Насърчете потребителите си да оставят отзиви за продукти и услуги, които са закупили от вас. Дайте им специална награда - например код за отстъпка. Така потребителите ще са повече от щастливи да напишат няколко думи.

Използвайте Reddit, за да изградите ангажираност

Знаете ли, че ако съдържанието ви има добър ангажимент в Reddit, е по-вероятно да е вечно? Повечето потребители на Reddit се интересуват от новини и актуални видеоклипове. Тези потребители идват на платформата с намерението да открият ново съдържание по различни теми.

Те обаче са привлечени и от уместно и интересно съдържание, дори и да е публикувано преди години. Така че можете да използвате Reddit като платформа, за да проверите дали съдържанието ви има потенциал да се задържи на върха.

Използвайте текущата година в заглавието

Друг начин да направите вашето съдържание вечно е да използвате текущата година в заглавието на публикацията си. Добавянето на текущата година към заглавията на публикациите ви помага да се увеличи уместността на съдържанието. Така хората са по-склонни да кликат върху публикацията в сравнение с публикация, в чието заглавие няма упомената година.

Как ефективно да използваме маркетинга и съдържанието за развиване на нашият онлайн магазин ще си говорим по време на eCommerce Annual Summit 05.10.2021 https://ecommsummit.mysuccess.bg

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.